Renailed | Bel of mail: 0474/62 62 40 info@renailed.be

Altijd mooi en uniek Gelnagels

Gelnagels


Gelnagels zijn zeer sterke en flexibele kunstnagels en worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Wens je enkel je nagels te verstevigen, dan wordt de gel alleen aangebracht op de natuurlijke nagels. Indien je je nagels wenst te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van sjablonen. De gel is een stroperige substantie die uithardt onder UV-licht. De gel is geurloos en kan op verschillende manieren worden afgewerkt: Naturel, French (witte boord), met een kleurtje of een mooie Nailart.

Als je gelnagels laat plaatsen, worden je handen eerst en vooral gedesinfecteerd. Daarna passen we een mini-manicure toe. De nagel wordt in vorm gevijld en vervolgens vetvrij gemaakt. Indien gewenst wordt de nagel verlengd met tips of sjablonen. Daarna brengen we de gel in verschillende lagen aan en wordt deze uitgehard onder UV-licht. Tot slot werken we de nagel af met een kleur en/of een door u gekozen nailart. Aangezien de nagels ongeveer 1 mm per week groeien, is het aan te raden de gelnagels om de 3-4 weken te laten bijwerken.

Ik beschik over een zeer ruim assortiment kleuren en ieder seizoen volgen we de trends. Om steeds mee te zijn met de nieuwste technieken, volg ik meerdere bijscholingen en opleidingen per jaar!

Nagelbijters kunnen ook steeds bij mij terecht. Hiervoor hebben we een nagelbijtarrangement. Lees er hier alles over.

Andere behandelingen

(Spa) Manicure

Gespecialiseerde voetverzorging

Gellak

Andere behandelingen

(Spa) Manicure

Gespecialiseerde voetverzorging

Gellak

Renailed(Spa) Manicure • Gelnagels • Gespecialiseerde voetverzorging • Gellak